پیام های پدرانه-6(قسمت آخر)

ساخت وبلاگ
باز غیبت صغری کرده ای.تلفن و پیامک راهم جواب نمی دهی.وقتی هم هستی حرف نمیزنی تاذهن مان سراغ حدسیات نرود.می گویم لابدچون دیروز گفته ام ماشین نمی دهم به شمابرخورده.اماواقعیت این است که رابطه ات باخانواده را پرکرده ای از مسئله های کوچک و بزرگ.رانندگی شماآفت بنزین است.
ظاهراخودت دوست نداری بشودبه شمااعتمادکرد.وگرنه معنی ندارد به اسم جلسه حوزه ! - چه می گوییدبماند-ساعت 8/45بروی وتا1/15 نصف شب هم نیامده باشی.می گویی رفته ام بعدش حرم! امااخلاقت حرمی نیست.صله رحم نمی فهمی.خانم که اصلا.دراین بلاتکلیفی ها حرف مااین است که برو سربازی .تاآن وقت هم کارکن.
بیرون بودن هایت هزارجورآفت دارد.
ماشین نمی دهم چون بازافتاده ای روی دنده شب نشینی.قیدکارراکه زده ای.وقتی ناراحت می شوی می گویی شیشه می آورم پایین.خانه راخراب کنی خودت و بقیه خانواده باید جوربکشید.این یک جور لطمه زدن به خوداست.شما می گویید گل به خودی.
تقریباهیچ شبی نیست که شما خانه باشید .هرشب دیروقت پیدایت می شود و این نوعی اعلام عملی استقلال و خودسری است که می دانی من مخالفم.اما اگرتااین حد مستقل شده ای دیگرپول خواستن و ماشین خواستن ات چیست؟ قرارنیست من که بااین رفتارهای شمامخالفم از خودسریهای شماحمایت کنم.شمایی که بانیامدن به دعوتی پدرخانمت ماراسنگ روی یخ می کنی ودر 5-6پرونده کارها را تعطیل کرده ای انتطارچه حمایتی داری.معمای عمده این است که شب و وقتی که بایدجایی برویم کارهای پیش بینی نشده یادت می افتد وبامانمی آبی.
متاسفانه رابطه ای بامنابع تربیت نداری.دلت راخوش کرده ای به چهارتاروضه.یعنی فقط اشک و آه. توتربیت نشده ای تا بفهمی" آبرو"یعنی چه.
وقتی جمعه 21مهر ساعت 9/30باخانمت میروی بیرون که 11/30 برگردی و برنمی گردی و اجازه هم نمی گیری برای بیشتربیرون بودن و ماشین رانگه داشتن، یعنی نمی شودبنابه قرارباشمابرنامه ریخت.یعنی قابل اعتمادنیستی چون قولت قول نیست.چراناراحت می شوی که مادرت با شما از سر بی اعتمادی برخورد کرده؟
پای بندنبودن نسبت به قرارباعث می شود قرارگذاشتن بی خاصیت باشد .یعنی نمی شود برنامه داشت.به توهم ماشین داد.
وقتی می روی بیرون و می خواهی بیشتروسیله رانگه داری ادب اطلاع دادن و اجازه گرفتن نداری.
وقتی 4-5ساعت ماشین رانگه می داری یعنی زیادی اعتمادکرده ام.به اندازه 2 روزماشین گرفته ای .
جالب است.بااینکه 10-20تاکاراساسیت مانده، تفریح اول رابه تفریح دوم می چسبانی.ازصبح جمعه رفته ای باخانمت تا3.3 تصمیم می گیری بروی مجموعه آبی تا11شب.
رفتاری که جمعه 21مهرکردی و 9صبح اول به اسم خانمت ماشین گرفتی و بعد تا11-12شب نگه داشتی و مارامعطل برای رفتن به یکی دوجا که باید می رفتیم و وسیله نبود، نشان دادکه نمی شوداعتمادکرد.
رفتارتوهین آموزت درجمعه 21مهرکه بی اعتنااز گفته ام برای برگرداندن بموقع ماشین گذشتی و کارخودت راکردی، تلویحابااین پیام همراه بود که درنظر شمادیگرحق زندگی و پدری من سرآمده.حالادوردور شماست.بااین وصف ازپدری چون من نمی توان پول و ماشین خواست چه رسد به پدری.به هرحال
انگیزه ام برای پاسخ دادن به پیامهایت دیگردارد تمام می شود.یانمی خوانی.یا نمی فهمی.یااگرمی فهمی قبول نداری.حاصل جمعش به هرحال ناکارآمدبودن پیامها است.شمایک گوشت در است.یکی دروازه.تحت تاثیری.چه تحت تاثیر احساسات چه القائات.هرچه می توانستم کردم تا خیروصلاحت رابفهمی.نمی خواهی.حساب جلسه هایی که بردمت مشاوره و رفتم مشاوره از دستم دررفته.حالا هم برای اینکه حجت را برتو تمام کرده باشم یک باردیگر انتظاراتم را برایت می فرستم.شایداثرکرد.بعدش هرچه بشوی وازهرکجاسردربیاوری خودت مسئولی. امابدان که مسیر روبه بهبود بیماری ام را مختل کرده ای.و چه بسا مادرت زودتراز من روانه بیمارستان شود.اینها عز و جز زندگی نیست.ماقرارنبوده نگهبان دنیا باشیم.مواظب خودت باش.
ناراحتی که جمعه 21مهر نگذاشته ایم تفریح کنی.اولا همینکه چندساعتی ماشین داده ایم دستت که باخانمت بگردی تفریح است.ثانیا تو کی کار کرده ای که حالا به استراحت و تفریح نیازداشته باشی.دی ماه سال قبل تقاضای کارت هوشمندکردم برایت.ان راهم من بودم که بردمت.کارت خودمان دوماه بعدآمد.وقتی کارتت نیامد پی آن رانگرفتی.حالاشده 10 ماه.4 سال ماهانه گرفتی،شهریه ثابت گرفتی،شهریه متغیرهم گرفتی.آخرش معلوم شد بیشتروقتهامشروط بوده ای و از143 واحدلیسانس فقط46 واحدگذرانده ای.فرستادیمت کارورزی تا کاریادبگیری و در شرکت مشغول شوی.ظرف 45 روز فقط 50 ساعت پرکردی درحالی که باید400ساعت کارورزی می کردی.آخرش هم عذرت را خواستند.51 روزاست که می خواهی یک مدرک عضویت در بسیج جورکنی.هنوز چیزی برای من نیاورده ای.45 روزاست که می خواهی تسویه حساب دانشگاه بگیری تامدارک نظام وظیفه ات برای پست کردن کامل شود.هنوزاندرخم یک کوچه ای.اول تابستان 10 میلیون تومان پول وام آمددستت.گفتی تا وسط تابستان می کنمش 15 میلیون تحویلتان می دهم.دوهفته بعدش گفتی ازپول چیزی نمانده.پولم رابالا کشیده اند.سرکدام کاری که نیاز به استراحت و تفریح داشته باشی.بله.ممکن است آنقدرآدم استراحت بکند که به اوبگویند بلندشو کمی استراحت کن.دوباره بگیربخواب.
رفتارهای تو که به شدت من و مادرت راآزارمی دهد دو بخش است.
یک بخش به رفتارباخانمت مربوط است که تمام شیفتگی افراطی ات تاقبل از خواستگاری و عقدبود.ازآن به بعدبه هربهانه ای سردی پیشه کرده ای و موجبات شرمندگی مارافراهم می کنی.باخانمت سردی.وبابرادرخانمت که تا قبل از ازدواجتان دوست صمیمی ات بود هم به هم زده ای.
بخش دیگر به تعلل های خفه کننده ای مربوط می شود که در جمع کردن خودت داری.اگرقراراست عزیزباشی باید منزلت اجتماعی واز جمله کار ودرآمدداشته باشی.امادرچیزهای جزئی ات درمانده ای.نت از برادرت می خواهی و گوشی از مادرت.باخواهرت هم که گویا قهرصدساله ای.کاربخواهی حداقل مدرک لیسانس می خواهند.که نداری .پس بایدبه نگهبانی فکرکنی .درآن هم بهانه می آورند که قدت کوتاه است.یامدرک نظام وظیفه می خواهند که از الآن خواب تنبلی تا عید می بینی.دراین فاصله هم حداکثرده خط در میان اگرباکسی درموردکارصحبت کنی.
امیدوارم زودتربه خود بیایی.تازگی متوجه شده ام که دیگر حوصله صحبت هم نداری.قبلا به قدر 5دقیقه صحبت رالااقل تحمل می کردی.به کسی هم که فکرکندمی دانددارد چه می کند چه کمکی می شودکرد؟ و از دوستان نسبتاخوبت بریده ای.یعنی از هر کس که به خانواده ات حق بدهد می بری.دیروز دوستان قدیمت که بازحمت هرکدام به نوایی رسیده اند.امروزخانم مشاور.

90 تومان که دستت می آید می روی که برای نهاربیایی.امادیگرپیدایت نمی شود تا شب و بعدش.تاوقتی که دوباره پول بخواهی.هرشب بیرونی.چرا؟
نمی توانم ماشین به کسی بدهم که از رفتارهای نگران کننده اش دست برنمی دارد.آن از یکشنبه 23مهرکه برادرت رابردی سالن و باعث نرسیدنش به مدرسه و سنگین شدن جرم ترک مدرسه و اخراجش شدی.این از رسیدن 90 تومان پول و رفتن تاروزبعد به نمیدانم کجای دوشنبه24 مهر.حالا هم که باتوجه به اخلاق طلبکارانه ات تردیدجدی دارم بروی حوزه.اگرهم می خواهی بروی پول رفت و برگشت داری برو.
به دلایل بسیاربایدکنترل بیشتری روی رفتاروگفتارت داشته باشی.یک دلیلش تاثیراین کارهاروی برادرت است.برادرت دقیقادارد رفتارهایت راکپی می کند.
ماشین دادن به شما یعنی 24 ساعت ماشین نداشتن من.
ماشین دادن به شمایعنی ظرف 24 ساعت 20لیتربنزین سوختن.یعنی شماظرف 24ساعت 300 کیلومترراه رفته ای.چه خبراست؟کجاهامی روی مگر؟
ماشین دادن به شمایعنی سفت شدن دنده 4 وتبدیل شدن 4 به 3.یعنی 3 کارکردن ماشین.
وقتی ماشین را24 ساعت نگه می داری و دست ماراتوی پوست گردو می گذاری یعنی به اندازه یک هفته ماشین گرفته ای.
پدیده تازه زندگی ات ناپدیدشدن چیزهایت هست که معناهای بدی داردوتاحالا از چیزهای بی معنی در زندگی ماحساب می شده.خیلی هم باعث نگرانی است.
کاپشن، پول، کفش، توپ، بنزین ..جدانشدن از مشهد ، نرفتن دنبال کار ،بندنشدن توی خانه، نرفتن دنبال درس یا سربازی ، لاغرشدن، بی اشتهایی ، سیاهتابی، حال به هم خوردن، بی صبری برای رفتن سرقرار، شب تاصبح ماندن بیرون خانه...نشانه چیست؟ چرا دوست بد بله، دوست خوب نه؟چراهمیشه وبلافاصله پول لازمی .چه 10میلیون دستت برسد،چه 500تاتک تومان.
همیشه هیچی نداری شلوار،کفش ،موزر...
ماشین کجارفت؟دومیلیون آن کجارفت؟ 1میلیون چک ارزشش می شود800. امتیازباشگاه 30 میلیونی می شود یک میلیون...
از18 مهرتا25مهر250 تومان پول گرفته ای .بازهم می گویی کرایه برگشت ندارم.بیاییددنبالم.یعنی دریک هفته 250 خرج شماست.ماهی یک میلیون؟کارهم که نمی کنی؟اعصاب ما راهم که می خواهیم کارکنیم باپیامک ماشین خواستن و پول خواستن به هم می ریزی.کی می خواهی شماکه درهمه چیز علم استقلال بلندکرده ای فکری برای مشکلاتت بکنی و در پول و ماشین هم مستقل شوی؟

جوان امروزی راسه آسیب اجتماعی به شدت تهدیدمی کند و همه بایدمراقب باشند:قمار،موادمخدر،مشروب.
سه مسئله راحل کن تاموفق شوی:
رفع ماشین لازمی و پول لازمی که همیشه رابطه ات باخانواده راخراب می کند .خاصه پول لازمی که باعث می شودتامدام وسایلت و پولت و لباست و...گم شود.
رفع تنبلی و بی حوصلگی که باعث می شود تا هیچ کار و پرونده ای راتاآخر دنبال نکنی.
رفع خشونت و پرخاشگری که باعث می شود تا روزبروز دوستان خوبت رااز دست بدهی.

پسرم.انتظارات من اینهاست.قصدم هم خیرتوست.پس اصراردارم.
1.جدی گرفتن کاروپس انداز و پرداخت اقساط و خرید مایحتاج زندگی کاری و مشترک.
2. اضافه کاری برای خریدماشین ،چون می بینم خیلی به آن وابسته ای.
3.ادب واخلاق حسنه در قبال خانواده و خانم و دیگران.
4.هیچ وقت برای خوب شدن و خوب ماندن، گرویی و پاداش نخواستن.
5.خاتمه دادن به این وضعیت که همیشه پول لازمی.
6.تمرین حرف زدن و رعایت حوصله درگفت وگو خصوصادرخانواده.
7.تلاش برای اعتمادسازی ازطریق صداقت ،شفاف سازی و همراهی با برنامه های خانواده.
8.اجرای برنامه ثابت قرآن خوانی و ترجمه درمنزل.
9.حداقل هفته ای دو نوبت خبرگرفتن از منزل پدرخانم و دو نوبت گردش به اتفاق خانمت.
10.خروج از این وضعیت که هرشب به بهانه ای بیرونی.
11.جوانهای موفق در علم و عمل و کار و اخلاق را الگوی خود قراردهی و از افرادناباب دوری کنی.
12.پیگیری سربازی
13.حضوردرنمازهای جماعت.
14.استفاده از وسایل نقلیه عمومی به جای هرروز وسیله خواستن.

به خدامی سپارمت.

ادب صنعتی...
ما را در سایت ادب صنعتی دنبال می کنید

برچسب : پدرانهقسمت, نویسنده : aadabetarikhid بازدید : 168 تاريخ : دوشنبه 1 آبان 1396 ساعت: 7:50